Kiitokset Leena kommentista. Harmitti kun ei päässyt livenä kuuntelemaan  luentoa, mutta kyllä se nettiluentonakin oli hyvä. Syksy Räsäsen tiedemieslook on hurmaava.

Keskiviikkona 12.10. ilmestyneessä Meri-Lapin Helmi-lehdessä oli juttu Cern-projektistamme. Otsikon 'Nuoret matkaavat olevaisen äärelle' saanut juttu kertoi suomalaisten koulujen Cern-verkoston toiminnasta ja esitteli meidän projektiryhmämme. Jutulle on luvassa jatkoa keväällä. Ennen tiedeleiriä palstatilaa saavat ryhmäläisten valmistelemat esitykset hiukkasfysiikasta ja reissupäiväkirja ja muita matkakokemuksia julkaistaan sitten, kun matka on tehty.

Seuraavana projektissa on vuorossa 'vanhempainilta' maanantaina 31.10 klo: 18.00 Keminmaalla. Tilaisuuteen on kutsuttu kaikki projektilaiset ja heidän vanhempansa. Tarkoitus on tutustua ja kahvitella yhdessä sekä kuulla opiskelijoiden valmistelemia pieniä esityksiä matkakohteesta ja Cerniin liittyvästä fysiikasta. Mukaan iltaan saadaan toivottavasti yksi edellisellä kerralla Cernissä ollut Kemin lyseon lukion  opiskelija.